Kinovisninger på årets festival

Vi er veldig glade for at kinoene i Oslo åpner i tide til festivalstart, og billetter til alle kinovisninger og digitale visninger er nå ute i salg! Her finner du oppdatert informasjon om kinovisninger under Oslo Pix.

Vi er veldig glade for at kinoene i Oslo åpner i tide til festivalstart! Dette betyr at det vil være mulig å se et knippe av årets filmer på stort lerret på Vika kino og Vega Scene under festivalen. Alle kinovisningene vil finne sted i perioden 2.–6. juni.

Vi har jobbet på spreng med å få ferdig kinoprogrammet, og billetter til alle kinovisninger og digitale visninger er nå ute i salg!

Alle filmene i årets program finner du på programsiden. Mange av filmene er kun tilgjengelig på vår digitale plattform, mens enkelte filmer kun vil vises på kino under festivalen. Du vil finne lenker til digitale visninger og billettsalg til kinovisninger på siden til hver enkelt film.

SAMTALER OG ARRANGEMENT

Også i år blir det mulig å møte en rekke av filmskaperne bak filmene på programmet. De aller fleste samtalene finner sted digitalt, og vil bli tilgjengelig på den digitale plattformen under festivalen. Enkelte arrangementer streames på facebook. Detaljert informasjon finner du på våre arrangementssider, og på Oslo Pix’ facebook-side.

Vi har i tillegg invitert våre norske gjester til å møte publikum på utvalgte kinovisninger under festivalen. Oppdatert informasjon om live Q&As vil publiseres på nettsiden så fort som mulig.

BEGRENSET KAPASITET

Selv om kinoene åpner igjen, sier de gjeldende smittevernrestriksjonene at det kun er lov til å være 20 publikummere i salen om gangen. Det betyr at det er lurt å være tidlig ute med å kjøpe billetter til årets kinovisninger!

Her finner du mer informasjon om smittevern og billettsalg ved Vika kino og Vega Scene.

DIGITAL FESTIVAL

Du kan lese mer om våre digitale visninger her, og allerede nå besøke Oslo Pix’ digitale visningsplattform.

For å gjøre det enklere å se film under festivalen, har vi i tillegg utviklet en egen app! Den heter "Oslo Pix 2021" og kan lastes ned fra Apple App Store og Google Play Store. Les mer om appen her.

Disse filmene kan du se på kino under Oslo Pix: