Skole

Vi ønsker å introdusere barn og unge i Oslo for det å gå på filmfestival, og gi filmopplevelser de kanskje ellers ikke ville fått på vanlig kino eller strømmetjeneste. Vi har et omfattende tilbud der vi arrangerer en rekke gratis skolevisninger tilpasset ulike alderstrinn.

SKOLEVISNINGER FOR VGS

Filmfestivalen Oslo Pix og Fritt Ord inviterer elever i videregående skole og voksenopplæringen til filmvisninger under Oslo Pix, filmene vises onsdag 31. august til fredag 2. september. 

Filmvisningene er gratis! 
Lenke til påmelding finner du under filmomtalen når du klikker deg inn på filmene nedenfor. 


Pix Ung - 9. trinn

Filmfestivalen Oslo Pix og Den kulturelle skolesekken Oslo inviterer hele 9. trinn i Osloskolen til skolefilmfestivalen Oslo Pix Ung.

Neste utgave av Pix Ung skjer i juni 2023.

Oslo Pix og DKS Oslo ønsker å gi unike opplevelser av kvalitetsfilm til alle byens elever og skape bevissthet og begeistring rundt film som medium og kunstuttrykk. Elevene møter regissører, medvirkende eller andre som jobber i kulissene på et filmset, som forteller om sine fagfelt og hvordan de jobber.

I år får alle elever se to filmer, og på programmet finnes både fiksjonsfilmer og dokumentarer. Vi programmerer filmer vi håper berører, underholder og vekker nysgjerrighet. 

Pix Ung arrangeres mandag 30. mai til fredag 10. juni, og har visninger på Vega scene, Kulturkirken Jakob og på Melahuset. 

Velkommen til filmfestival!

Pix Junior - 1.-4. klasse

Filmfestivalen Oslo Pix og Den kulturelle skolesekken Oslo inviterer dere på 1. -4. trinn til filmvisninger på Saga kino i juni under Pix Junior. 

Neste utgave av Pix Junior skjer i juni 2023.


Informasjon om filmprogrammet:

MEN påmelding gjøres via DKS Oslos hjemmesider her

Har du spørsmål?

Kontakt oss på:
[email protected]