Skolevisninger

Vi ønsker å introdusere unge i Oslo for det å gå på filmfestival, og gi filmopplevelser de kanskje ellers ikke ville fått på vanlig kino eller strømmetjeneste. På Oslo Pix 2021 inviterer vi til gratis filmvisninger!

På grunn av koronapandemien vil filmene tilbys digitalt på vår strømmetjeneste.

Filmene er spesielt utvalgt for to ulike målgrupper – elever i barneskolen på 1. til 4. trinn og elever i videregående skole. I år har vi dessverre ikke kapasitet til å tilby filmer for de øvrige aldersgruppene. Filmprogrammet finner dere nedenfor.

Filmen dere melder dere på vil være tilgjengelig for dere i perioden mandag 24. mai til torsdag 10. juni. Dere kan selv velge når dere ønsker å se filmen i perioden den er tilgjengelig for dere, men vær obs på at når dere først har startet avspillingen av filmen, er den kun tilgjengelig i 24 timer.

Vi har ingen påmeldingsfrist, men det lønner seg å være tidlig ute siden det er begrenset med plasser. Tilbudet er helt gratis for skolene.

Her finner du instruks for bruk av strømmeplattformen.

Og her finner du lenke til selve strømmeplattformen:

Pix Junior - filmer for 1.-4. trinn

Filmer for VGS

PÅMELDING

Pix Junior (1.-4. klasse):
Det er fortsatt ledige plasser på Pix Junior for å strømme film på skolen. Meld dere på her: https://dks.osloskolen.no/oslo...

Filmvisninger for VGS:
Visningene for VGS er nå dessverre fullbooket.

PIX JUNIOR - FILMER FOR 1.-4. TRINN

PIX Junior gjøres i samarbeid med Den kulturelle skolesekken Oslo

FILMER FOR ELEVER PÅ VIDEREGÅENDE SKOLE

Filmprogrammet for elever på videregående skole er støttet av Fritt Ord.
Påmelding: visningene er dessverre fullbooket