ons. 31.08
20:30 - 22:14
Schous Plass

Beyoncé, Mariah Carey, Christina Aguilera, LeAnn Rimes. Enhver amerikansk sangerinne med respekt for seg selv burde ha sin egen spillefilm. Det mener i hvert fall vi. Hver dag klokka 20:30 viser vi filmer om rå damer med store stemmer.

Glitter er ingen god film. Men er den interessant? Kanskje. Er den morsom? Definitivt. Vi møter Mariah Carey i rollen som Billie Frank; En ung kvinne som oppdages av en DJ kalt Dice på et diskotek en gang på midten av 80-tallet. Dice introduserer henne for musikkbransjen og dette blir begynnelsen på et profesjonelt (og romantisk) forhold. Snart er Billie på god vei mot å bli en superstjerne.

Andre film ut i Stjerner i sikte-seksjonen er Mariah Carey-floppen Glitter fra 2001. Etter premieren kastet kritikerne seg umiddelbart over filmen og stemplet den som en av de dårligste filmene noen gang laget, og den har figurert på listene over tidenes dårligste filmer siden. Flere år senere, i 2018, ble filmen til en viss grad gjenopplivet under hashtagen #JusticeForGlitter drevet frem av Mariah Carey-fans.

Nå er det din tur til å gjenoppdage Glitter og vurdere om den fortjente alt hatet, eller om dette rett og slett bare er moro.

Red.

Stjerner i sikte

Fra tirsdag 30. august til fredag 2. september kl. 20:30 inviterer vi til daglig gratis utekino på Schous plass med filmer om noen av de største stjernene fra den amerikanske popmusikken.

Denne filmen inngår i

Utekino på Schous Plass

Land USA

År 2001

Regissør Vondie Curtis-Hall

Manusforfatter Kate Lanier

Med Mariah Carey, Eric Benét, Max Beesley, Terrence Howard

Produksjonsselskap 20th Century Fox

Spilletid 1t 44m

Språk Engelsk

Undertekst Norsk

Sjanger Musikal, Drama

Format Bluray

Aldersgrense 12

Lenker IMDb

Relaterte arrangementer

Hva med disse filmene?