fre. 02.09
20:30 - 22:10
Schous Plass

Beyoncé, Mariah Carey, Christina Aguilera, LeAnn Rimes. Enhver amerikansk sangerinne med respekt for seg selv burde ha sin egen spillefilm. Det mener i hvert fall vi. Hver dag klokka 20:30 viser vi filmer om rå damer med store stemmer.

Det er få filmer som fanger tidlig 2000-tallets kultur og mote som Coyote Ugly. Så selv om filmen ikke har en stor artist i hovedrollen (som de tre andre filmene vi viser har) kan man lett se at den er i slekt med de andre; Nok en gang møter vi en ung kvinne som flytter til storbyen med en drøm om en musikkarriere, og sjansene er store for at også hun oppdages.

Violet, spilt av Piper Perabo, flytter til New York med en drøm om å bli låtskriver. Innerst inne ønsker hun også å selv synge låtene hun skriver, men spørsmålet er om hun har nerver til å stå foran en fullsatt sal. Livet i storbyen er hardt, og for å få endene til å møtes må hun ta seg en kveldsjobb på en kvinnedrevet bar kalt Coyote Ugly. Vil den nye jobben hjelpe henne med å komme seg ut av skallet og opptre på en scene?

Coyote Ugly ble ikke møtt med strålende mottakelse året den kom ut, men i årene siden har den opparbeidet seg en velfortjent kultstatus.

Red.

Stjerner i sikte

Fra tirsdag 30. august til fredag 2. september kl. 20:30 inviterer vi til daglig gratis utekino på Schous plass med filmer om noen av de største stjernene fra den amerikanske popmusikken.

Denne filmen inngår i

Utekino på Schous Plass

Land USA

År 2000

Regissør David McNally

Manusforfatter Gina Wendkos

Fotograf Amir Mokri

Produsent Jerry Bruckheimer, Chad Oman

Med Piper Perabo, Adam Garcia, John Goodman, Maria Bello, Tyra Banks, Melanie Lynskey

Spilletid 1t 40m

Språk Engelsk

Undertekst Norsk

Sjanger Komedie, Musikal, Drama

Format Bluray

Aldersgrense 12

Lenker IMDb

Relaterte arrangementer

Hva med disse filmene?