tor. 01.09
20:30 - 22:29
Schous Plass

Beyoncé, Mariah Carey, Christina Aguilera, LeAnn Rimes. Enhver amerikansk sangerinne med respekt for seg selv burde ha sin egen spillefilm. Det mener i hvert fall vi. Hver dag klokka 20:30 viser vi filmer om fierce damer med store stemmer.

Fra Mariah Careys New York skal vi til Christina Aguileras Los Angeles, og nok en gang får vi en historie om en blivende stjerne som bare venter på å bli oppdaget.

Småbyjenta Ali, spilt av Christina Aguilera, flytter til Los Angeles i håp om å slå igjennom som artist. For å tjene penger får hun seg en jobb på The Burlesque Lounge drevet av Tess, en pensjonert danser, spilt av legenden Cher. Ali starter som servitør på baren, men hun forelsker seg fort i burlesque. Hun får sjansen til å stå på scenen, og Tess oppdager at Ali ikke bare er et naturtalent innen burlesque, men hun har også en fantastisk stemme.

Oscarvinneren Cher har en lang, suksessfull karriere bak seg som skuespiller. Ambisjonene var nok å sende Christina nedover samme karrierevei med Burlesque som startskudd. Aguileras Oscar, og skuespillerkarriere, har latt vente på seg, men forsøket ga oss denne kuriositeten.

Red.

Stjerner i sikte

Fra tirsdag 30. august til fredag 2. september kl. 20:30 inviterer vi til daglig gratis utekino på Schous plass med filmer om noen av de største stjernene fra den amerikanske popmusikken.

Denne filmen inngår i

Utekino på Schous Plass

Land USA

År 2010

Regissør Steve Antin

Manusforfatter Steve Antin

Med Christina Aguilera, Cher, Alan Cumming, Stanley Tucci

Produksjonsselskap Sony Pictures Entertainment, Screen Gems, De Line Pictures

Spilletid 1t 59m

Språk Engelsk

Undertekst Norsk

Sjanger Komedie, Musikal, Drama

Format Bluray

Aldersgrense A

Lenker IMDb

Relaterte arrangementer

Hva med disse filmene?