tir. 29.08
18:30 - 20:20
Vega 2
ons. 30.08
21:00 - 22:20
Vega 2
søn. 03.09
21:00 - 22:20
Ringen 4

Hybriddokumentaren MEGAHEARTZ er en film som koker over av ideer. En visuelt intens og uforutsigbar film om kjærlighet og galskap, fortalt gjennom fire løst sammenknyttede historier, om kvinner som ønsker å restarte livene sine.

Emma er besatt av en elsker fra fortiden, Ernie, som prøver å overtale henne om å slippe alt og flytte til Ibiza sammen med ham. Sofie tviholder på en suvenir som binder henne til fortiden. Jacquline veksler mellom å være på rehab og Grand Hotel, og lurer på hvor hennes selvdestruktive drivkraft kommer fra. Og filmskaperen selv, Emily, tvinges av bestemoren til å besøke et hus som hun har vage minner av. Megaheartz er en intens filmopplevelse om å komme seg videre fra ett stadie i livet til et annet.

Red.

Regissør

Emily Norling er en filmregissør fra Stockholm, Sverige. Debutfilmen All We Own (2019) hadde premiere på Gøteborg Filmfestival. Filmen vant prisen for New Doc på Tempo Documentary Festival i Stockholm og ble senere vist på dokumentarfilmfestivalen CPH:DOX i København. Hybriddokumentaren Megaheartz er hennes andre film.

Denne filmen inngår i

Konkurranse: Nordisk dokumentar

Originaltittel Megaheartz

Land Sverige, Norge

År 2023

Regissør Emily Norling

Manusforfatter Emily Norling

Fotograf Milja Rossi

Produsent Melissa Lindgren

Med Emma Broomé, Bambi Jaquline Ronneklew, Sofie Brideman-Williams

Produksjonsselskap Story AB, Twentyone Pictures

Distribusjon Twentyone Pictures

Spilletid 1t 20m

Språk Svensk

Undertekst Engelsk

Sjanger Dokumentar

Format DCP

Aldersgrense 15

Lenker IMDb

Denne filmen konkurrerer om publikumsprisen.

Relaterte gjester

Hva med disse filmene?