ons. 30.08
20:45 - 22:23
Vega 1

Tre britiske tenåringsjenter drar på en ferietur til Hellas, som involverer masse drikking, festing og ligging. Men det som skulle bli deres beste sommer noen gang, blir noe helt annet.

I Molly Manning Walkers imponerende debutfilm drar de tre venninnene Tara, Skye og Em til festbyen Malia på Kreta, der de gjør sitt beste for å ikke tenke på eksamensresultatene de alle venter svar på. Alle tre har særlig én ting i tankene: sex. Dette er særlig viktig for Tara, som ikke har noen seksuell erfaring fra tidligere. Én morgen blir de kjent med nabogjengen på hotellet og mulighetene for å ligge blir plutselig mye mer realistiske for Tara. Walkers film er en ikke-dømmende atferdsstudie som tar for seg alvorlige spørsmål om samtykke.

«Molly Manning Walker's first film feels like an expert, surefire debut as a result of the skill with which she (and the brilliant collaborators she surrounds herself with on and off-camera) elicits every subtle gut punch the movie has to offer»
– Lex Briscuso, SlashFilm –

Regissør

Molly Manning Walker (f. 1993) er en britisk regissør og filmfotograf. Hun har hatt foto på en lang rekke filmer og musikkvideoer, og regidebuterte med kortfilmen Good Thanks, You? i 2020. Langfilmdebuten How To Have Sex hadde premiere i Un certain regard-seksjonen på filmfestivalen i Cannes i 2023, hvor den vant seksjonens hovedpris.

Denne filmen inngår i

Festivalfavoritter

Originaltittel How To Have Sex

Land Storbritannia, Hellas

År 2023

Regissør Molly Manning Walker

Manusforfatter Molly Manning Walker

Fotograf Nicolas Canniccioni

Produsent Konstantinos Kontovrakis, Emily Leo, Ivana MacKinnon

Med Mia McKenna-Bruce, Shaun Thomas, Lara Peake, Enva Lewis, Samuel Bottomley, Laura Ambler.

Produksjonsselskap Film4, Heretic, Wild Swim Films

Distribusjon Arthaus

Spilletid 1t 38m

Språk Engelsk

Sjanger Drama

Format DCP

Aldersgrense 15

Lenker IMDb

Denne filmen konkurrerer om publikumsprisen.

Hva med disse filmene?