Vi er stolte over å kunne presentere verdenspremieren på Patrik Syversens nye spillefilm Demon Box! Den følger søsknene Amalie og Emil, som besøker familiens feriested en siste gang før det skal selges. De ønsker å kvitte seg med spor etter fortiden før resten av familien ankommer, men når en fremmed dukker opp på tomta blir planene snudd på hodet. Demon Box bærer en leken og allsidig filmskapers signatur. Selv om den bryter diverse regler for historiefortelling, er den også gjennomtenkt ned på detaljnivå, og langt mer dyptborende enn settingen kan gi inntrykk av. Dette er et mørkt drama om livsløgner, manipulasjon og fortrengelse, men også om den normaliserte ondskapen, den man sjelden ser. For når selvoppholdelsen blir viktigere enn empatien, og selv de mest kyniske handlinger kan rasjonaliseres – hva står vi da igjen med? CF

Regissør Patrik Syversen er på plass for å snakke om Demon Box etter visningen mandag 12. juni kl. 20.00 med journalist Truls Foss.

Tirsdag 13. juni kl. 18.00 blir det samtale etter visningen med skuespillere Silje Storstein og Sigurd Myhre. Samtalen ledes av programdirektør i NFKino, Christin Berg.

Filmnettstedet Montages har regissørsamtale med Patrik Syversen søndag 11.juni kl. 19.00 i festivalgata.

År 2017

Regissør Patrik SYVERSEN

Manusforfatter Patrik SYVERSEN

Fotograf Andreas JOHANNESSEN

Produsent Patrik SYVERSEN, Fredrik PRYSER

Med Silje STORSTEIN, Sigurd MYHRE, Patrik SYVERSEN

Produksjonsselskap Pryserfilm

Spilletid 1t 26m