Vær med å lage filmfestival for ungdom!

Vi trenger engasjerte frivillige som ønsker å bidra til at Oslos 9.klassinger får unike opplevelser av kvalitetsfilm i kinosalen under Oslo Pix Ung 27.-31.mai.

Oslo Pix Filmfestival og Den kulturelle skolesekken Oslo ønsker å skape bevissthet og begeistring rundt film som medium og kunstuttrykk blant skoleelever. Derfor har vi laget Oslo Pix Ung. Her får elevene se film, og møter blant annet regissører, medvirkende eller andre som jobber i kulissene på et filmsett, som forteller om sine fagfelt og hvordan de jobber.

Hva kan du hjelpe oss med?

På dagtid i festivaluka arrangerer vi skolevisninger for alle 9. klassinger i Oslo på Ringen og Odeon kino. Som frivillig på skolefilmfestivalen vil du ta imot elever og lærere, sørge for at foredragsholdere og festivalgjester har det de trenger, og hjelpe til med innslipp og rydding. Du jobber minst to hele dagskift i løpet av uka, og får til gjengjeld muligheten til å se film under Oslo Pix Filmfestivals ordinære program i august/september.

Vi ønsker at du er serviceinnstilt, ansvarlig og forberedt på både hektiske og rolige arbeidsperioder. Det er i tillegg en fordel om du er komfortabel med å snakke foran forsamlinger, men ikke noe absolutt krav.

Du må ha fylt 18 år for å være frivillig på Oslo Pix Ung.

Påmelding finner du her.

Har du spørsmål? Send en e-post til [email protected].