Thrillerdokumentaren PRAYING FOR ARMAGEDDON er på årets program

Årets første film er her!

På årets festival viser vi PRAYING FOR ARMAGEDDON, en skremmende thrillerdokumentar om makt, penger og religion som vikles sammen. Det store flertallet i samfunnet jobber for at verden skal fortsette å eksistere. Men i USA jobber en stor gruppe kristenfundamentalister med å fremskynde dommedag.

PRAYING FOR ARMAGEDDON er en storslått dokumentarfilm fra regissøren av iHuman, Tonje Hessen Schei. Her følger hun og medregissør Michael Rowley en stadig voksende evangelisk bevegelse som er overbevist om at Jesus skal dukke opp i Israel for å ta livet av alle de vantro.

Pfa still 016

«Vi gleder oss veldig til å endelig dele Praying for Armageddon i Oslo under Oslo Pix! Fundamentalistiske evangelikale kristne med mål om å framskynde verdens undergang angår oss alle. Filmen kunne ikke være mer aktuell med de kommende kampanjene for presidentvalget i USA og krisen i Israel-Palestina. Praying for Armageddon har skapt mye buzz på festivaler rundt om i verden, og det er alltid mest spennende å komme på hjemmebane.» Tonje Hessen Schei.

Frem mot sommeren kommer vi til å jevnlig slippe filmer til årets festival. Følg oss på Facebook eller Instagram for å være mest mulig oppdatert på festivalnyheter. Festivalen starter mandag 28 august og varer til 3 september. Billetter og fullstendig program slippes 10 august.