tor. 31.08
16:00 - 18:00
Den norske filmskolen, Myrens verksted
Mesterklasse Kjøp billett

Oslo Pix Filmfestival og Den norske filmskolen inviterer til mesterklasse med Selma Vilhunen. Vilhunen er en finsk Oscar-nominert regissør og manusforfatter og møter filmskaper Maria Sødahl til samtale.

Selma Vilhunens siste film Four Little Adults, en bittersøt og kritikerrost komedie, vant Dragon Award for beste skuespill på Rotterdam Internasjonale Filmfestival og vises i det konkurranseprogrammet Nordisk fiksjon under årets Oslo Pix Filmfestival.

Arrangementet er gratis og åpent for alle, men du må melde deg på her for å sikre deg plass: https://nettskjema.no/a/354458

Om arrangementet:

  • Hva: Mesterklasse med Selma Vilunen. Moderator: Maria Sødahl
  • Når: Torsdag 31. august, 16-18 (arrangementet begynner presis)
  • Hvor: Den norske filmskolen, Myrens Verksted 6F (inngang ved Akerselva)
  • Samtalen vil foregå på engelsk.

Om Selma Vilhunen:

Selma Vilhunen er en Oscar-nominert regissør og manusforfatter av både fiksjons- og dokumentarfilmer. Four Little Adults er hennes tredje spillefilm. Vilhunens ungdomsdrama Stupid Young Heart (2018) vant Krystallbjørnen på Berlinale 2019, og hennes spillefilmdebut Little Wing (2016) mottok Nordisk Råds filmpris i 2017. Vilhunen har også regissert anerkjente dokumentarer, som Hobbyhorse Revolution (2017). Vilhunen ble nominert til en Oscar i 2014 for kortfilmen Do I Have to Take Care of Everything?

Om Four Little Adults:

Four Little Adults er et familiedrama utenom det vanlige, en frisk fremstilling av polyamori som tar for seg både de gode og vonde øyeblikkene, det lette og det kompliserte. Profesjonelle og personlige verdier krasjer og sjalusi bobler opp under overflaten, men regissør og manusforfatter Selma Vilhunen håndterer det hele med en ærlig interesse for karakterene og deres følelser.

Relaterte gjester

Relaterte filmer