Gratis førpremiere 16. mars

Frem til festival varmer vi opp med et gratis arrangement i måneden under headeren Klubb Oslo Pix. Torsdag 16. mars kan du møte regissør Johannes Nyholm og bli med på førpremeieren på hans etterlengtede spillefilmsdebut, KJEMPEN, på Saga kino.

Oslo Pix inviterer i samarbeid med Nordisk Film Kino og Fidalgo til andre utgave av Klubb Oslo Pix med førpremiere på KJEMPEN, en etterlengtet spillefilmdebut fra den kritikerroste regissøren Johannes Nyholm. Filmen har allerede revet med seg priser på en rekke filmfestivaler, og vi er så heldige å ha Nyholm med oss til samtale i forbindelse med visningen.

OM KJEMPEN

Kjempen er en hjerteskjærende og varm komedie om en annerledes hverdagshelt. Richard er født autistisk og deformert, tatt fra moren sin i tidlig alder og lever for å spille boule. Nå, 30 år senere, er han fast bestemt på å nå drømmen om å vinne Nordisk mesterskap og vende tilbake til mammaen sin. Som hjelp har han klubbkompisen Roland, tre klumper i ekte gull og en 50 meter høy kjempe.

Regissør Johannes Nyholm har tidligere laget prisbelønte kortfilmer som "Las Palmas" og "Puppetboy". Med spillefilmsdebuten KJEMPEN fortsetter han å utvikle sitt filmatiske univers.

PRAKTISK INFO
Maks 176 seter + 2 HC-plasser. Unummererte plasser. Billetter hentes samme dag på Oslo Pix-stand på Saga fra 17.15. Ingen reservasjoner.

Huk av de andre Klubb Oslo Pix-eventene i kalenderen allerede nå:
- Torsdag 20 april: Følg med for tittel.
- Tirsdag 23. mai: Programslipp med noko attåt.