Oslo Pix Nabolag: Utekino av DE UTROLIGE 17. juni

Med Oslo Pix Nabolag tar filmfestivalen Oslo Pix Filmfestivalen filmen ut av byen og arrangerer utendørs filmvisninger der folk bor. Denne gangen er det Furuset som står for tur.

Dato: 17. juni
Tid: kl. 19.30-21.30
Filmens varighet
: 1 t 55 min
Sted
: Sletta, Furuset

Les mer om arrangementet på Facebook her.


Praktisk info
- Aldersgrense: 7 år
- Filmen har norsk tale
- Ta med noe å sitte på og kle deg godt.
- Vi digger rent nærmiljø, derfor ber vi deg pent om å rydde etter deg når du forlater visningen. På forhånd tusen takk!

Om filmen

Filmen handler om Herr Utrolig og Elastigirl som en gang var to av verdens største superhelter som reddet liv og bekjempet ondskap på daglig basis. Nå har de trukket seg tilbake og stiftet familie. Herr Utrolig har tatt dekknavnet Bob Paar og har en jobb i et forsikringsselskap der han kjeder vettet av seg. Heldigvis blir han snart kalt ut på et topphemmelig oppdrag, noe som etterhvert krevet at hele familien må ta i bruk superkreftene sine. 

“Brad Bird har skrevet og regissert en susende god actionhistorie, spekket med morsomme øyeblikk som får hikstelatteren frem. De utrolige er like fantastisk som tittelen tilsier,” skre Birger Vestmo i sin anmeldelse. Les hele her: https://p3.no/filmpolitiet/2002/11/de-utrolige/

Visningen er støttet av OBOS. Arrangementet gjøres i samarbeid med Furuset bibliotek og aktivitetshus, Furuset Forum og Furusetfestivalen.