Ninjababy er en komedie om 23 år gamle Rakel, som først når hun er seks måneder på vei oppdager at hun ble gravid etter en lite romantisk one-night-stand. Rakel har aldri ønsket å bli mor, og reagerer med fornektelse, sinne og frustrasjon. Hun føler barnet i magen har lurt henne: «Den er en fucking jævla sneaky ninjababy, som bare tror den kan gjemme seg der inne og kose seg, og så snike seg ut ni måneder senere.»

Når Ninjababy snart kryper ut fra Rakels tegnebøker og frem fra tankene hennes, tar det ikke lang tid før han forstår at han må kjempe for sin egen framtid. Rakel på sin side må navigere mellom det hun mener er det beste for seg selv og det beste for barnet sitt – eller er det kanskje det samme?

Ninjababy er en rørende og morsom film om det å bli voksen, og hvor uforberedt man kan være på å oppleve noe så naturlig som å bli gravid. Filmen er regissert av Yngvild Sve Flikke, og er basert på tegneserieromanen "Fallteknikk" av Inga H. Sætre. Sætre har også gjort animasjonene i Ninjababy.

Filmweb

Land Norge

År 2020

Regissør Yngvild Sve Flikke

Manusforfatter Yngvild Sve Flikke, Johan Fasting & Inga H. Sætre

Produsent Yngve Sæter

Med Kristine Thorp, Nader Khademi, Tora Dietrichson, Arthur Berning, Silya Nymoen, Herman Tømmeraas

Produksjonsselskap Motlys

Distribusjon Arthaus

Spilletid 1t 44m

Språk Norsk

Undertekst Norsk

Aldersgrense 12