Filmpåske? Her er våre anbefalinger!

Alle disse filmene kan du se på nylanserte Vega Hjemmekino.

Vega Scene har nettopp lansert sin nye strømmetjeneste, Vega hjemmekino. Akkurat i tide før påskeferien!

Når dere ikke er ute på skitur eller nyter påskeværet i solveggen, håper vi at dere benytter anledningen til å se masse god film. Her gir vi dere derfor våre påskefilm-anbefalinger – alle hentet fra Vega hjemmekino sitt filmutvalg.

Knives-Out

Knives Out

Påsken er ikke komplett uten en saftig påskekrim. Etter at en suksessfull krimforfatter blir funnet død i sitt herskapshus, må Daniel Craig, i rollen som den eksentriske detektiven Benoit Blanc, resonnere seg frem til den skyldige blant et ensemble av mistenkelige familiemedlemmer og ansatte. Men er løsningen på mysteriet egentlig så enkel? Knives Out er en herlig variant av den klassiske krimgåten, som samtidig evner å snu hele sjangeren på hodet.

Se filmen her

Turist

Turist

Regissør Ruben Östlund byr på en smak (eller avsmak?) av påskefjellet i Turist: Her retter den svenske satirikeren blikket mot en kjernefamilie på skiferie i Alpene, og etterdønningene av at far prioriterer å redde sitt eget skinn når et snøskred ser ut til å være i ferd med å sluke hele familien. Hva hadde du gjort? Hvordan hadde du reagert? Turist er på en og samme tid en tragisk komedie og en komisk tragedie, og ikke minst et nådeløst oppgjør med den skandinaviske folkesjelen.

Se filmen her


Amazing-Grace

Amazing Grace

Amazing Grace er Sydney Pollacks enestående dokumentasjon av live-innspillingen av Aretha Franklins bestselgende gospel-plate med samme navn, fra 1972. Opptakene er gjort i New Temple Missionary Baptist Church i Los Angeles. Den planlagte filmatiseringen ble aldri ferdigstilt – men nå, nesten 50 år senere, er dette unike historiske materialet endelig tilgjengelig for publikum. En mer kraftfull påskekonsert er det vanskelig å oppdrive.

Se filmen her