Spesialvisning: KØBENHAVN FINNES IKKE

Ekslusiv førpremiere og samtale med Eskil Vogt

Visningen 17.04.23 kl. 18.00 på Vega Scene etterfølges av en samtale med manusforfatter Eskil Vogt. Samtalen ledes av Johanne Svendsen Rognlien, programsjef for Oslo Pix Filmfestival.

Billetter kan kjøpes her. 

Ida, en ung kvinne, er sporløst forsvunnet. Tre måneder senere går kjæresten, Sander, med på et uvanlig ønske: å bli låst inne i en leilighet og forhørt av Idas far, spilt av Zlatko Buric (TRIANGLE OF SADNESS). Det blir snart klart at selv lenge før Idas forsvinning hadde paret valgt et merkelig og ukonvensjonelt liv: avskåret fra verden, isolert midt i storbyen.

Martin Skovbjergs andre film bygger sakte men sikkert opp spenningen mellom hovedkarakterene. Historien om Sander og Ida blir fortalt gjennom tilbakeblikk i en ubehagelig forhørssituasjon. Som tilskuer må man spørre seg: Er Sander en pålitelig forteller? Og hva skjedde egentlig med Ida?

Manuset til KØBENHAVN FINNES IKKE er skrevet av Eskil Vogt, og basert på boken SANDER av Terje Holtet Larsen. Filmen deltok i hovedkonkurransen ved Rotterdam internasjonale filmfestival, og får en begrenset kinolansering i Norge. Visningen gjøres i samarbeid med i samarbeid med Oslo Pictures, Ymer Media og Vega Scene.