BARNERANEREN på Deichman Bjørvika 19. august

Jon Haukelands nye film KRIGERE får verdenspremiere under årets festival. I den anledning viser vi hans tidligere film BARNERANEREN fra 2016.

Det blir verdenspremiere på Jon Haukelands nye film, KRIGERE, under årets Oslo Pix-festival og i den anledning viser vi hans tidligere film, BARNERANEREN, fra 2016 på Deichman Bjørvika fredag 19. august kl. 18:00. 

Etter visningen blir det samtale med regissør Jon Haukeland og hovedkarakter Nahom Daniel om prosessen med filmen . Samtalen ledes av Ragna Nordenborg som til daglig jobber på Nasjonalbiblioteket. 

BARNERANEREN handler om 15 år gamle Noah som må flytte fra Haugenstua i Groruddalen, hvor han har vokst opp med sin mor, til faren på Bekkestua i Bærum etter at han fikk en dom i den såkalte barneranersaken. Filmen skildrer Noah og kameraenes sterke bånd til hjemstedet og hverandre gjennom flue-på-veggen-opptak og en rekke rekonstruksjoner. Bruken av spillefilmsvirkemidler er noe regissør Haukeland har tatt med seg inn i oppfølgeren, KRIGERE, og gjør begge filmene til stilsikre dokumentarfilmer som gir åpenhjertige portretter av tenåringer som skal finne egen identitet.

Tid: 19.08.22 kl. 18:00.

 

Billetter:

Det er helt gratis å være med, men vil du være sikret plass må du ha billett. Ubrukte billetter vil bli gitt videre fem minutter før arrangementsstart. Dørene åpner 15 minutter før. Sikre deg billett her.

Teknisk info:

1t 40 min. 

Aldersgrense: A 

Tale: Norsk tale, norske undertekster