man. 29.08
20:45 - 22:15
Vega 1

Går det an å lage en spillefilm på 24 timer?

Går det an å lage en spillefilm på 24 timer? Ja, mener crewet i Døgnfluer, som gjør en spesialopptreden under årets Oslo Pix. Oppskriften er som følger: Foreningen Døgnfluer samler 60 unge, profesjonelle kunstnere for å lage en spillefilm – fra manusarbeid til klipp og etterarbeid – på nøyaktig ett døgn. Krevende? Ja, enormt! Engasjerende? Ja, for søren! Inspirerende? Ja, for pokker!

Det er uten tvil en helt særegen spenning som vil oppstå når flere titalls unge møtes – mange for aller første gang – for å skape noe gjennom et intenst døgn. Så langt vet vi bare at filmen vil bli spilt inn utendørs i Oslo-sommeren i løpet av døgnet 27.–28. august, og at byen vil danne en tydelig tematisk og visuell ramme for innholdet.

Som overordnet mål ønsker Foreningen Døgnfluer å bidra til engasjement, samarbeid og fellesskap i kulturlivet, og fungere som en arena for utprøving og utvikling, og slike tiltak stiller Oslo Pix seg selvsagt bak! Vi trykker på play 24 timer etter årets mest intense døgn. Ferskere blir det ikke.

Vi trykker på play 24 timer etter årets mest intense døgn. Ferskere blir det ikke.

Denne filmen inngår i

Norsk Indie

Land Norge

År 2022

Regissør Tiden får vise

Manusforfatter Tiden får vise

Fotograf Tiden får vise

Produsent Kjetil Jore, Simone Karlsen

Produksjonsselskap Foreningen Døgnfluer

Spilletid 1t 30m

Språk Norsk

Undertekst Uten tekst

Format DCP

Aldersgrense TBA

Hva med disse filmene?