ons. 31.08
19:00 - 02:00
Pix Crawl: Kortfilm Pix Crawl: Kortfilm

Brewdog → Aku Aku → Oslovelo

Onsdag 31. august tar vi med oss en liten bit av Kortfilmfestivalen i Grimstad til Oslo til sensommerens beste pub crawl. Konseptet: Fem kortfilmer på tre utesteder fordelt utover Grünerløkka. 

Arrangementet er gratis. 

Kvelden starter på Brewdog kl. 19.00 med BEVISBYRDEN og KJÆRE GUD, begge regissert av Ivar Aase. 

Deretter går turen videre til Aku Aku for visning av REGISSØREN regissert av Ingrid Liavaag og Linda Gathu kl. 20.30

Kvelden avsluttes på Oslovelo med BANKRÅNET regissert av Fanny Ovesen og UNTITLED regissert av Mohamed Chakiri kl. 21.30

Følg hele kortfilmløypa og avslutt kvelden med etterfest på Oslovelo, hvor regissør og DJ Mohamed Chakiri står bak miksebordet. 

Arrangementet gjøres i samarbeid med Kortfilmfestivalen i Grimstad, Brewdog, Aku Aku og Oslovelo.

Brewdog // 19.00


Bevisbyrden (regi: Ivar Aase)

BEVISBYRDEN består kun av én statisk tagning, men Annas konfrontasjon med sin ekskjæreste skildres med stor nerve og en rekke svært virkningsfulle filmatiske grep.

Kjære Gud (regi: Ivar Aase)

KJÆRE GUD er en musikkvideo utenom det vanlige, en fullstendig filmfortelling og bygdeskildring som er bygget over tre låter av visesangeren General Forsamling, omtalt som «Jærens dystreste mann». Vinner av Gullstolen for beste musikkvideo under årets Kortfilmfestival.

Aku Aku // 20.30


Regissøren (regi: Ingrid Liavaag og Linda Gathu)

En lovende kvinnelig regissør møter motstand når hun prøver å sette opp en afrofuturistisk forestilling med teatergruppen sin på Nasjonalteateret. Vinner av Filmkritikerprisen under årets Kortfilmfestival.

Oslovelo // 21.30


Bankrånet (regi: Fanny Ovesen)

En ungdomsskolelærer prøver å lære elevene å lage film. Denne kortdokumentaren skildrer kaoset i kulissene mellom tagningene av en heseblesende actionfilm.

Untitled (regi: Mohamed Chakiri)

Å henge ved den lokale kiosken og se på folk avslører noen ganger de mørkeste sannhetene.

Relaterte arrangementer