man. 29.08
18:00 - 20:05
Vega 1
Syk pike Åpningsfilm Kjøp billett

Mandag 29. august kl. 18.00 åpner vi den femte utgaven av Oslo Pix Filmfestival. Vi ønsker alle velkommen til åpningsfilmen SYK PIKE på Vega Scene med tilhørende etterfest på Parkteateret!

Signe sitter fast både i livet og i et dysfunksjonelt forhold med kunstnerkjæresten Thomas. Et forhold preget av en stadig konkurranse om oppmerksomhet. Når Thomas begynner å bli mer og mer kjent for kunsten sin blir det for mye for Signe. For å ikke havne i skyggen av Thomas tar hun i bruk ekstreme midler for å få sympati og oppmerksomhet fra alle rundt seg.

Årets mest omdiskuterte norske film går rett fra filmfestivalen i Cannes til Oslo. Gå ikke glipp av muligheten til å være de første i Norge til å se den kritikerroste nye filmen til Kristoffer Borgli.

Praktisk info

Åpningsseremonien finner sted på visningen på Vega Scene i Sal 1 kl. 18.00, men det er også mulig å se filmen i Sal 2 på Vega Scene kl. 18.15 og i Ringen Supreme kl. 18.30 på Ringen Kino. Disse visningene har ikke noe opplegg utover visning av SYK PIKE. 

Deretter er alle invitert til åpningsfest kl. 20.30 på Parkteateret.

Relaterte filmer