close

MITT PROGRAM

FILMLISTE
KALENDER
Klikk på en visning for å se alternative tidspunkt

Under the Silver Lake

Los Angeles har inspirert utallige filmfortellinger, men ingen fullt så surrealistiske og mystiske som denne. En kveld oppdager den unge og retningsløse Sam en kvinne i svømmebassenget ved leiligheten sin. Neste morgen er hun borte, og Sam får det for seg at han bare må finne ut hvordan og hvorfor. Det blir starten på en reise ikke bare gjennom de mørkeste avkroker av byens underverden, men inn i et univers av tegn, gåter og konspirasjoner.

Regissør David Robert Mitchell fornyet skrekksjangeren til de grader med sin forrige film It Follows, som har rukket å bli en moderne klassiker. Under the Silver Lake er enda mer ambisiøs, en vill dans og et beist av en film som dypper mer enn bare stortåa ned i film noir-sjangeren. En av de filmene du bare må se på stort lerret – og det får du sjansen til på Oslo Pix. 

KORTFILM LØRDAG 8. JUNI 

Før visningen av Under the Silver Lake lørdag 8. juni blir det en førpremiere på kortfilmen Farse av Robin Jensen. 

Om Farse 

En mann, en kvinne og en kjøttkvern. Kjærlighet er blodig alvor. En same havner i overklassens grådige og dekadente klør, da han forsøker å redde både reinflokken og kvinnen han begjærer. En forferdelig fabel om fatal lidenskap. 

Filmen er 11 minutter lang.

David Robert Mitchell (f. 1974) er en amerikansk filmregissør og manusforfatter, som debuterte med kortfilmen Virgin i 2002. Åtte år seinere kom oppvekstskildringen The Myth of the American Sleepover (2010), men hans virkelige gjennombrudd kom med den overnaturlige skrekkfilmen It Follows (2014).

USA 2018
Regissør David Robert Mitchell
Manus David Robert Mitchell
Fotograf Mike Gioulakis
Skuespillere Andrew Garfield, Riley Keough, Topher Grace
Distribusjon Star Media Entertainment
Språk Engelsk
Undertekst Norsk
Visningsformat DCP
Spilletid 139 min
Seksjon Wild Tales
Genre Drama Comedy Mystery