close

MITT PROGRAM

FILMLISTE
KALENDER
Klikk på en visning for å se alternative tidspunkt

There Is No Place Like Home

En italiensk storfamilie blir sittende værfaste på en liten øy. Det åpenbarer seg raskt et villnis av forelskelser, forviklinger og fordømmelser i denne skarpe, men hjertevarme dramakomedien om den italienske familiefeiringen som ikke går helt som den skal.

De klassisk italienske og vidunderlig vakre omgivelsene setter en grell kontrast til det stadig styggere kammerspillet som utfolder seg, og det praktfulle, men ustemte flygelet i stuen utgjør en elegant metafor for familierelasjonenes råtne kjerne.

Regissør Gabriele Muccino fanger med humoristisk snert og på treffende vis den spenningen som oppstår når alle i familien bærer på mørke hemmeligheter og undertrykt aggresjon – og tragikomikken de skaper når de mister kontroll. Med kjærlighet maler han de feilbarlige karakterene slik at du er pent nødt til å bli glad i dem, akkurat som i en ekte familie.

Gabriele Muccino (f. 1967) er en prisbelønnet italiensk regissør. I tillegg til noen titalls filmer i hjemlandet har han regissert flere filmer i Hollywood, inkludert The Pursuit of Happiness (2006) og Seven Pounds (2008).

Italia 2018
Regissør Gabriele Muccino
Manus Gabriele Muccino, Paolo Costella, Sabrina Impacciatore
Skuespillere Stefano Accorsi, Carolina Crescentini, Elena Cucci, Pierfrancesco Favino
Produksjonsselskap Lotus Productions, Rai Cinema
Språk Italiensk
Undertekst Engelsk
Visningsformat DCP
Spilletid 105 min
Seksjon
Genre Drama Comedy Romance