close

MITT PROGRAM

FILMLISTE
KALENDER
Klikk på en visning for å se alternative tidspunkt

Love, Simon

Etter publikumsfavoritter som The Fault in Our Stars og Paper Towns kommer nå den første mainstream tenåringsromansen med skeiv hovedperson. Vi møter Simon Spier, en 17 år gammel gutt som ikke har fortalt noen at han er homofil. Etter at en anonym elev ved skolen hans kommer ut av skapet på en sladreside, innleder Simon en samtale med ham via mail. Kontakten mellom de to fører til følelser og forviklinger, godt hjulpet av rammene som blir lagt av en typisk high school-komedie. Både bilturer til skolen, hjemme alene-fest, og skolebibliotek er med.

Historien er gjenkjennelig og engasjerende, og presenteres av et mangfoldig skuespillerensemble. Hovedrollen spilles av Nick Robinson (Everything, Everything), mens andre sentrale roller gestaltes av Katherine Langford (13 Reasons Why) og Jennifer Garner (Juno). Kjemien mellom de ulike skuespillerne er kanskje det beste med filmen: Her er det ingen svake ledd å spore, men snarere troverdige og sterke relasjoner blant både familiemedlemmer og venner. Dialogen er like deler morsom og rørende – så både latteren og tårene vil sitte løst i møte med Simon og hans nærmeste. Love, Simon er rett og slett en perfekt ungdomsfilm å møte sommeren med.

«The high school teen romcom is reborn for 2018. Funny, sentimental and smart: John Hughes would be proud.» – Empire

Greg Berlanti (f. 1972) er en amerikansk regissør, manusforfatter og produsent. Han startet karrieren som manusforfatter på tv-serien Dawson’s Creek og debuterte som regissør i 2000 med The Broken Heart Club: A Romantic Comedy og fulgte opp med Life as We Know It i 2010.

USA 2018
Regissør Greg Berlanti
Skuespillere Nick Robinson, Jennifer Garner, Josh Duhamel, Katherine Langford, Tony Hale
Språk Engelsk
Undertekst Norsk
Visningsformat DCP
Spilletid 110 min
Seksjon Discovery Pix Ung
Genre Coming-of-age drama romance