close

MITT PROGRAM

FILMLISTE
KALENDER
Klikk på en visning for å se alternative tidspunkt

Kaptein Supertruse: Den Første Episke Filmen

Gjør deg klar for kombinasjonen superhelt-komedie og animasjonsfilm! De to rampete barna Thomas og Harald hypnotiserer den slemme rektoren på skolen og forvandler ham til sin egen tegneseriehelt – den godhjertede og elastiske Kaptein Supertruse. Men farer lurer for de to smartingene. Sammen må de legge ut på en reise for å stoppe en gal og hevngjerrig professor og andre som ønsker å stanse den nye superhelten, ta over verden og gjøre slutt på all moro og latter. Kaptein Supertruse er basert på den populære bokserien med samme navn. Bøkene er gitt ut i 19 land, og har blitt bestselgere flere steder, med nesten 400.000 solgte bøker i Norge alene. Norsk tale! CF

Lørdag 10. juni arrangerer vi, i samarbeid med 20th Century Fox Norge, familiedag i festivalgata i anledning visningen av Kaptein Supertruse. Det blir tegneverksted og prompeputekonkurranse med premier. 

David Soren (f. 1973) er en kanadisk regissør, manusforfatter og storyboard-artist. Han er tilknyttet animasjonsselskapet DreamWorks, og har tidligere regissert flere TV-filmer basert på Madagaskar-universet, samt animasjons-spillefilmen Turbo (2013).

USA 2017
Regissør David SOREN
Manus Dav PILKEY, Nicholas STOLLER
Produksjonsselskap DreamWorks Animation, Scholastic Entertainment
Distribusjon Twentieth Century Fox Norway
Språk Norsk
Undertekst Utekstet
Visningsformat DCP
Spilletid 81 min
Seksjon PIX UNG
Genre Animasjon Komedie Familiefilm