Se Indiana Jones og jakten på den forsvunne skatten og andre uforglemmelige klassikere på SALT i august

Oslo Pix er ikke over! Den 10. august braker det løs på SALT med spesialvisning av Indiana Jones og jakten på den forsvunne skatten, hvor vi sammen med Paramount + inviterer til gratis spesialvisning i anledning av 40-årsjubileet.

Indiana Jones


Deretter blir det visninger på løpende bånd med den romantiske high school filmen Clueless basert på Jane Austens roman ”Emma” onsdag 11. august, den heftige og glitrende kult musikalen Hedwig and the Angry Inch torsdag 12. august og til slutt viser vi det science fiction-grøsseren The Thing av John Carpenter på fredag den 13. august.


Dato: 10.-13. august

Sted: SALT, Langkaia 1

Tid:


Billetter finner du på salted.no og koster kr 100. Det er begrenset antall billetter, så sørg å sikre deg billetter nå.


Merk: Indiana Jones og jakten på den forsvunne skatten er en gratisvisning, men du må sikre deg billett på forhånd.

Clueless Still 5106

Clueless. Image courtesy of Park Circus/Paramount

Filmomtaler og billettlinker finner du her:

Indiana Jones og jakten på den forsvunnede skatten

Clueless

Hedwig and the Angry Inch

The Thing

Hedvig and the angry Inch

Hedwig and the Angry Inch. © WBEI 2001

Om Paramount+

Unike historier. De største stjernene. Maksimal underholdning. I løpet av 2021 kan du strømme over 6000 episoder og filmer fra en bred samling av eksklusive serier, populærefilmer, spennende dokumentarer og helt nytt originalinnhold. I løpet av høsten lanseres blant annet den helt nye «Dexter»-sesongen, «American Rust» med Emmy-vinner Jeff Daniels, sesong fire av den populære westernserien «Yellowstone» med Oscar-vinner Kevin Costner og Paramount+ sin første nordiske originalserie «The Dark Labs». Gjør det klar for et fjell av underholdningIndiana Jones And The Raiders Of The Lost Ark 1

Indiana Jones og jakten på den forsvunnede skatten.